EnergySolution

Energi til en bæredygtig fremtid

Det rådgivende ingeniørfirma EnergySolution er specialister i optimering og automation inden for energi, miljø og produktion. Virksomheden hjælper sine kunder med at energieffektivisere, kortlægge deres fodaftryk, mindske spild og at kunne dokumentere indsatsen.

Siden 2012 har EnergySolution hjulpet en lang række større industrivirksomheder ind i en bæredygtig fremtid. Som rådgivende ingeniørfirma med speciale i optimering og automation inden for energi, miljø og produktion kan virksomheden optimere stribevis af processer omkring ressourceforbrug, til gavn for både bundlinje og omgivelser.

Med sin ekspertise kan EnergySolution bidrage til energioptimering, sikre mindre spild og bedre råvareanvendelse gennem en kortlægning af kundens fodaftryk fra selskabs- til produkt- og serviceniveau, ligesom de kan håndtere dokumentation over for myndigheder, kunder og samarbejdspartnere.

Resultatet er en bedre økonomi, en mere bæredygtig profil og et bidrag til den grønne omstilling.

»For os handler bæredygtighed om klima og miljø, men også om økonomi. En løsning er kun bæredygtig i længden, hvis den også hænger sammen økonomisk, så vi anbefaler altid den løsning, der bedst kan betale sig over tid, og så følger vi arbejdet til dørs, indtil vi kan se, at det, vi gør, virker,« siger CSO Niels Nicolai Andersen fra EnergySolution.

Fra kontorerne i Holstebro og Tilst nordvest for Aarhus leverer EnergySolution blandt andet CO2-kortlægningsforløb, livscyklusanalyser (LCA), indeklimaløsninger, automationsløsninger og hjælp til virksomheder på den grønne omstillingsrejse.

Følg EnergySolution