Energy Machines

Integrerede energiløsninger til en CO2-fri fremtid

Energy Machines revolutionerer den måde, bygninger udnytter energi på.

Energy Machines er en energiinfrastrukturvirksomhed med speciale i softwarebaserede energiløsninger. Fokus er på at designe, implementere og drive fuldt elektriske integrerede energisystemer, der gør det muligt for bygninger at dekarbonisere.

Ved at kombinere de bedste og mest gennemprøvede kulstoffattige energiteknologier med fleksible digitale platforme, forvandler Energy Machines bygninger til “energimaskiner”, der er i stand til at generere, lagre og genbruge deres egen energi med uovertruffen effektivitet. Resultatet er markedsledende reduktioner i energiforbrug, driftsomkostninger og CO2-fodaftryk.

Energy Machines er stolte af at tilbyde en ny “Energy as a Service”-brugsmodel til projektfinansiering, som muliggør fleksible og omkostningseffektive energimuligheder for kunderne.

Energy Machines trækker på omfattende erfaring i energiindustrien og er dedikeret til at levere pålidelige og virkelig bæredygtige energiløsninger, der bidrager til en bedre fremtid for alle.

»Vi behøver ikke at opfinde nye teknologi til at dekarbonisere bysamfund, da den allerede er til stede i dag. Hos Energy Machines opfinder vi derimod nye og smartere måder at bruge eksisterende teknologi på i hele byggeriet,« siger Johan Gedda, bestyrelsesformand i Energy Machines.  

Følg Energy Machines