Gemina Termix

Vandvarmere og fjernvarmeanlæg af alle slags

Produkterne fra Gemina Termix er skræddersyet til de enkelte behov.    

Gemina Termix lancerede ’Termix 20’-vandvarmeren i 1986, og har siden været i konstant udvikling og vækst. I dag er virksomheden førende inden for vandvarmere og fjernvarmeanlæg til lejligheder, parcelhuse og større bygninger.

Produktprogrammet spænder bredt lige fra anlæg på få kilowatt til lejligheder og parcelhuse til store compactstationer på flere megawatt – bygget specifikt efter kundernes ønsker og behov på fabrikken i Sunds ved Herning.

Målsætningen er at producere kvalitetsprodukter med en høj nytteværdi og god funktionalitet, der lever op til kundernes forventninger, samtidig med at der tages hensyn til miljø og mennesker. Gemina Termix’ store miljøfokus betyder, at virksomheden har modtaget flere certificeringer.

Der er godt gang i konverteringerne fra gas til fjernvarme rundt om i landet, og Gemina Termix producerer ekstra mange nye fjernvarmeanlæg. Blandt andet derfor blev der i august 2023 sat gang i en udvidelse af fabrikken med 4.500 kvadratmeter. Dermed kommer fabrikken op på et samlet areal på 12.000 kvadratmeter, når udvidelsen efter planen er klar i sommeren 2024.  

Gemina Termix A/S blev etableret i 1987 og blev en del af Danfoss Gruppen i 2004.

Følg Gemina Termix