Ingeniør Huse A/S

Decentral Energi - Ingeniør Huse

Ingeniørrådgivning med garanti

Ingeniør Huse A/S leverer rådgivnings- og konsulentydelser inden for fjernvarme/køling og geoenergi. Fokus er rettet mod bæredygtige energiprojekter og vedvarende produktionsformer. Udover varme og køling er energilagring og Power-to-X blandt kompetenceområderne.

Med en energisektor under kraftig forandring, er der brug for målrettet viden og ekspertise til at guide branchens aktører gennem ny projektering og byggeri, renovering og ikke mindst opgradering og skalering. Det er lige præcis hvad rådgivningsvirksomheden Ingeniør Huse A/S leverer.

Ingeniør Huse har sit hovedfokus på bæredygtig fjernvarme/køling og geoenergi, ligesom virksomhedens konsulenter har stor erfaring med energilagring og Power-to-X. Tillige har Ingeniør Huses folk været projektledere på adskillige opgaver med eksempelvis elkedler, varmepumper og vedvarende energi.

»Vi kommer rigtig vidt omkring med vores kompetencer, både som ingeniører og maskinmestre. Vi leverer rådgivning til den infrastruktur, som Danmarks grønne energi fremtid skal bygges på. Vi tilbyder specialiseret byggeteknisk viden og rådgivning inden for alle energiforsyningsdiscipliner til en fornuftig pris, og vi har været med i nogle rigtig store projekter, eksempelvis verdens største havvandsbaserede CO2-varmepumpe i Esbjerg,« siger direktør Rasmus Victor Fauerholdt.

Rasmus Victor Fauerholdt

Følg Ingeniør Huse A/S