SKAtek A/S

Decentral Energi - Skatek

Skræddersyet styring og automatik

Fra Taars til Tibet leverer SKAtek A/S styringer til solvarmeanlæg i hele verden, ligesom selskabet er involveret i varmepumper, biokedler og energicentraler i både Danmark og Norden. Vandværker er også på selskabets kundeliste.

Som virksomhed er SKAtek A/S specialiseret i at levere skræddersyede løsninger af styringer og SRO-anlæg til især fjernvarmebranchen, men også til vandværker og forskellige industrier. På energimarkedet er SKAtek specielt stærke indenfor leverancer til solvarme-, bio- og varmepumpeanlæg.

I løbet af de sidste 13 år har SKAtek, med hovedkontor i Skive, været en del af større og mindre projekter for kunder i hele Norden. Derudover har virksomheden leveret styring i form af styretavler til solvarmeanlæg i hele verden, fra Tyskland og Østrig til Tibet, Vietnam og Mexico.

»For os handler de bedste løsninger ikke kun om styring, men også om god service. Alle vores projektledere er kompetente fagfolk, som både kan styre projektet og udarbejde al den tekniske dokumentation. Når alle detaljerne er på plads, får kunden en fast kontaktperson gennem hele processen – som ved, hvad han snakker om, og altid er til at få fat på,« siger direktør Karsten Toft.

Følg SKAtek A/S