Zeppelin Danmark A/S

Decentral Energi - Zeppelin Danmark

Energisystemer til den grønne omstilling

Zeppelin Danmark er autoriseret forhandler af Caterpillar på det danske marked, med løsninger, der til forsyningssektoren inkluderer el- og varmeproducerende anlæg, og nødstrøms- og PV-anlæg, der understøtter den grønne omstilling.

Amerikanske Caterpillar er globalt kendt som leverandør af industriudstyr i den helt tunge klasse. Bygge- og minedriftsudstyr, entreprenørmaskiner, diesel- og gasmotorer, turbiner, generatorer og diesel-elektriske lokomotiver.

På det danske marked bliver udstyret distribueret af Zeppelin Danmark A/S, der som autoriseret forhandler står for salg og service i Danmark, Grønland og på Færøerne, med en forhandlerlicens, der strækker sig tilbage til 1967.

Til de decentrale kraftvarmeværker og andre industrikunder leverer Zeppelin Danmark el- og varmeproducerende anlæg baseret på natur- og biogas, og senest også på brint, for på den måde at understøtte den grønne omstilling.

»Med de hydrogendrevne anlæg til kraftvarmebrug kan vi være med til at sætte kursen væk fra de fossile brændsler med CO2-neutral energi. Samtidig har vi også Caterpillars PV-anlæg, altså solceller, med batterilagringskapacitet i porteføljen, så der er mange muligheder for at gøre sin energiproduktion mere klimavenlig,« siger Account Manager, Energy & Industrial, Flemming Hjøllund.

Derudover leverer Zeppelin Danmark også nødstrømsanlæg til danske kraftvarmeværker.

Decentral Energi - Flemmin Hjøllund - Zeppelin Danmark

Følg Zeppelin Danmark A/S